Gouden Rijder 15
4879 AW
Etten-Leur
t. +31 (0)76- 503 73 10
f. +31 (0)76- 503 13 60

Hartelijk welkom op de website van Brabotech Aannemingsbedrijf B.V.

Brabotech Aannemingsbedrijf BV werd opgericht op 20 maart 2000 en was in beginsel gevestigd te Waalwijk. Vanuit deze vestiging werden diverse activiteiten ontwikkeld op het gebied van voegovergangen, betonreparatie, injecteren, diverse slijtlagen, conserveringen, kantopsluitingen, asfaltonderhoud en daarmee samenhangende werkzaamheden.
 
Het bedrijf groeide binnen enkele jaren uit tot een gewaardeerde partner in de uitvoering van diverse projecten binnen de Nederlandse infra, en dit resulteerde na 5 jaren Waalwijk in een eerste uitbreiding. Deze uitbreiding kon niet worden gerealiseerd op de vestiging in Waalwijk. Zodoende werd een verhuizing onvermijdelijk.
 
Er werd een nieuw pand gevonden in Etten-Leur op bedrijventerrein de Vosdonk, in januari 2010 is het gehele bedrijf opnieuw verhuist naar de locatie waar we nog altijd verblijven, aan de Gouden Rijder nr. 15 te Etten-Leur op hetzelfde industrieterrein, maar met nog meer faciliteiten tot doorontwikkeling.
 
 
Vanaf het prille begin van Brabotech Aannemingsbedrijf BV wist een groot scala aan opdrachtgevers ons bedrijf te bereiken.
 
Het werkgebied was voornamelijk Zuidelijk Nederland en de Randstad maar ook projecten in het oosten van Nederland zijn door ons uitgevoerd. Inmiddels zitten we weer wat jaren met onze mensen door het gehele land
 
In het jaar 2004 is ook het aannemen en uitvoeren van metselwerken tot de activiteiten van Brabotech gaan behoren, door de snelle groei hiervan, is deze tak sinds 2011 weer op eigen benen gaan staan, echter verblijven zij nog wel in dezelfde vestiging.
 
Thans is ons bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot aannemingsbedrijf met gemiddeld 45 werknemers, en staat garant voor een snelle vakkundige uitvoering en een aantrekkelijk prijsniveau. Wij zijn in staat om op korte termijnen advies te verstrekken, werkzaamheden aan te bieden en deze op een flexibele wijze tot uitvoer te brengen.
 
Graag staan wij tot uwer beschikking om mee te denken aan oplossingen van "specifieke" problemen en/of om een vrijblijvende offerte te maken voor werkzaamheden binnen de infra.