Houten bruggen.

Diverse werkzaamheden

Naast voegovergangen, asfaltwerkzaamheden, betonreparatie, injecteren, aanbrengen slijtlagen, aanbrengen conservering, is Brabotech ook gespecialiseerd in het onderhoud van houten bruggen.

Brabotech is gespecialiseerd in het onderhoud van houten bruggen

De levensduur van een houten brug kan verlengd worden door goed onderhoud. Door de houten brug regelmatig schoon te spuiten en te (laten) inspecteren kan er bij gebreken op tijd worden ingegrepen. Hierdoor kan er vaak al volstaan worden met het herstellen en/of vervangen van een bepaald onderdeel van de brug.

Reparatie van houten bruggen kan bijvoorbeeld bestaan uit: vervangen van de leuning, het vervangen van het brugdek, het vervangen van palen of brugpijlers, e.d.

Houten bruggen, steigers en vlonders kunnen door weersomstandigheden en aanslag glad worden. Hiervoor zijn verschillende oplossingen mogelijk. Zo is er de gripstrip, een strook ruw materiaal dat in het hout wordt gefreest, een slijtlaag met hele kleine steentjes die stroefheid geven.

Direct contact met brabotech.

Brabotech is een aannemingsbedrijf met gemiddeld 45 werknemers, en staat garant voor een snelle vakkundige uitvoering en een aantrekkelijk prijsniveau.
Wij zijn in staat om op korte termijnen advies te verstrekken, werkzaamheden aan te bieden en deze op een flexibele wijze tot uitvoer te brengen.

Graag staan wij tot uw beschikking om mee te denken aan oplossingen van “specifieke” problemen en/of om een vrijblijvende offerte te maken
voor werkzaamheden binnen de infra.
© Copyright - Brabotech 2021 • Realisatie www.studiocarpediem.nl