Duurzame Vooruitgang bij Brabotech: Op weg naar een Groenere Toekomst

Bij Brabotech zetten we grote stappen op het gebied van duurzaamheid. We delen graag onze vooruitgang op het gebied van milieuvriendelijke initiatieven. Ontdek hieronder meer over onze groene initiatieven.

Zonne-energie: Krachtige Duurzaamheid

In 2019 hebben we 1265 zonnepanelen geïnstalleerd, waarmee we jaarlijks 365.000 kWh aan groene energie opwekken. Dit is bijna vier keer ons voormalige verbruik. Deze investering vermindert niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar ook onze energiekosten op de lange termijn.

Elektrisch Gereedschap en Materieel: Efficiënt en Milieuvriendelijk

We zijn overgestapt op volledig elektrisch gereedschap en materieel, waardoor we efficiënter kunnen werken en de milieu-impact van onze activiteiten aanzienlijk verminderen. Deze verschuiving naar elektrische tools draagt bij aan een schonere en duurzamere werkomgeving.

Energiezuinige Werkomgeving: Comfort met Oog voor Duurzaamheid

Onze kantine is uitgerust met volledig elektrische verwarmingspanelen en airconditioning, waardoor we een comfortabele omgeving creëren zonder negatieve invloed op het milieu. Deze duurzame verwarmings- en koelsystemen dragen bij aan ons streven naar een groenere toekomst.

Elektrisch Transport: Schoner en Stil

We hebben geïnvesteerd in volledig elektrische heftrucks om ons intern transport te verbeteren. Met deze elektrische voertuigen verminderen we geluids- en fijnstofemissies, waardoor we een aangenamere werkomgeving creëren voor onze medewerkers. Daarnaast hebben we diverse laadpunten geïnstalleerd om het opladen van volledig elektrische voertuigen te faciliteren.

Elektrisch Wagenpark: Groen op de Wegen

We zijn verheugd te kunnen melden dat we al een volledig elektrische bus in gebruik hebben en onlangs een tweede elektrische wagen aan ons wagenpark hebben toegevoegd. Binnenkort verwachten we zelfs de derde elektrische wagen! Deze investeringen in elektrische voertuigen dragen bij aan ons doel om duurzame mobiliteit te bevorderen en onze ecologische impact te verminderen.

Bij Brabotech zijn we vastberaden om onze duurzame inspanningen voort te zetten en een groenere toekomst te creëren. We willen onze medewerkers bedanken voor hun betrokkenheid en inzet om samen te bouwen aan een duurzamere wereld.

Blijf op de hoogte van onze duurzame initiatieven en ontdek hoe Brabotech bijdraagt aan een duurzamere samenleving.