O&O dag (Opleiding- & Ontwikkelingsdag)

Op 15 februari vond de jaarlijkse Opleiding- en Ontwikkelingsdag plaats bij Brabotech. Het is een verplichte terugkomdag voor alle vakmensen om de vakkennis en de kwaliteit van het werk te waarborgen. Tijdens deze dag werd er teruggeblikt op het afgelopen jaar en besproken hoe het komende jaar het werk weer vakkundig uitgevoerd kan worden.

Certificeringen weer up-to-date!

Brabotech is gecertificeerd voor diverse kwaliteits-, veiligheids- en milieumanagementsystemen en daarom is het belangrijk om deze certificeringen onder de aandacht te brengen. Er werden trekproeven uitgevoerd om te zorgen dat deze certificeringen behouden blijven.

Veiligheid staat altijd voorop

Veiligheid op het werk is een belangrijk onderwerp. Van Gelder werd uitgenodigd om de veiligheid op het werk extra onder de aandacht te brengen. Ook T&M STAN praatte de vakmensen bij over de STAN-applicatie, een digitaal platform dat bijdraagt aan de optimale veiligheid van wegwerkers in en rondom een werkgebied.

Wat vonden ze van deze dag?

De vakmensen zelf vonden de verplichte terugkomdag interessant. Zo werd er gezegd: “Het boren, lijmen en trekken van ankers was leuk en interessant.” en ” Het was goed ingedeeld en aan het einde van de dag werden de vakmensen bijgepraat over wat er allemaal speelt qua werk.”. Op deze manier blijven onze medewerkers betrokken bij het bedrijf.

Het was een geslaagde dag!